fbpx

Kom ihåg att anmäla dig till Gilla Jobbet 28 oktober!

Gilla Jobbet hålls denna gång som webbinarium och det blir en mycket intressant och givande förmiddag där forskare och praktiker tala om erfarenheter från arbetsmiljöarbete under pandemin. Vad kan vi dra nytta av framöver?  Vilka nya utmaningar och arbetssätt har vi varit med om?  Du kommer få insikter, idéer och inspiration! 

Anmäl dig på Gilla Jobbets hemsida!

Gilla Jobbet – arbetsmarknadens parter samverkar för bättre arbetsmiljö

Gilla Jobbet är arbetsmarknadens parters unika satsning för att inspirera till ett förebyggande och hälsofrämjande arbetsmiljöarbete på landets arbetsplatser. Det är en mötesplats där forskare och praktiker inspirerar till ett gott arbetsliv och skapar engagemang i arbetsmiljöfrågor.

Gilla Jobbet arrangeras av OFR, AFA Försäkring, Kommunal, LO, Prevent, PTK, SKR, Svenskt Näringsliv, AkademikerAlliansen och Suntarbetsliv.

Om Gilla Jobbet

Gilla Jobbet startades av arbetsmarknadens parter 2011 eftersom det saknades en gemensam arena där arbetsmiljöfrågan kunde lyftas. Att satsa på arbetsmiljö är inget nytt, det har arbetsmarknadens parter gjort genom sina bolag AFA Försäkring, Prevent och Suntarbetsliv sedan decennier tillbaka. Det som är unikt med Gilla Jobbet är att alla organisationer är med i projektet – detta för att sätta fokus på och höja prioriteringen av arbetsmiljöfrågan.

En viktig del i Gilla Jobbets uppdrag är att bidra till att omsätta forskningsresultat till praktisk tillämpning och ge stöd och verktyg till målgrupperna så de kan tillämpa kunskapen på arbetsplatsen.

Här kan du se filmer och annat material från tidigare konferenser: Filmer på Gilla jobbets hemsida|Filmer på YouTube|Föredragsmaterial

Våra medlemsförbund

OFR består av tretton förbund som tillsammans representerar drygt 573 000 medlemmar inom offentlig sektor.