fbpx

I höst är det dags för Gilla Jobbet igen!

Den 26 oktober genomförs arbetsmiljöeventet Gilla Jobbet i Stockholm för tredje gången. Gilla Jobbet är arbetsmarknadens parters unika satsning för att inspirera till ett förebyggande och hälsofrämjande arbetsmiljöarbete på landets arbetsplatser. Eventet är en mötesplats för dig som vill ta del av den senaste forskningen, utbyta erfarenheter samt få nya idéer, tips och verktyg. Kom och inspireras av en mängd seminarier – det finns något för alla.     

Gilla Jobbet startades för att sätta fokus på arbetsmiljöfrågan och stärka det engagemang som finns för förebyggande och hälsofrämjande arbetsmiljöarbete. En viktig del i Gilla Jobbets uppdrag är att bidra till att omsätta forskningsresultat och annan expertkunskap till praktisk tillämpning och ge stöd och verktyg till målgrupperna så de kan tillämpa kunskaperna på arbetsplatsen. Då kommer kunskapen till praktisk nytta.

Gilla Jobbet arrangeras av AFA Försäkring, Prevent och Suntarbetsliv tillsammans med fackförbund och arbetsgivarorganisationer inom kommun- landstingssektorn och den privata sektorn.

Läs mer om Gilla Jobbet och programmet den 26 oktober.

Anmälan

 

 

 

 

 

Våra medlemsförbund

OFR består av tretton förbund som tillsammans representerar drygt 573 000 medlemmar inom offentlig sektor.